Grafikerci Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kılıçdaroğlu'nun mektubu elden teslim

YazarMesaj
Admin
Üst Düzey Admin
Üst Düzey Admin
Admin

Takımı : Seçilmedi
Rep Puanı : 12870906
Rep Gücü : 102528

Kılıçdaroğlu'nun mektubu elden teslim Empty
MesajKonu: Kılıçdaroğlu'nun mektubu elden teslim   Kılıçdaroğlu'nun mektubu elden teslim EmptyC.tesi 1 Ocak 2011 - 11:58

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Zühal Samlı aracılığıyla Türkiye geneline yazılan mektuplar, belirlenen adreslere ulaştırılıyor. Kuşadası'nda, Kılıçdardoğlu tarafından İkiçeşmelik Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk annesi 58 yaşındaki Huriye Yalçın'a yazılan özel mektup, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede, CHP Gençlik Kolu Başkanı Emre Fazlılar ve parti üyelerinin katıldığı ziyarette teslim edildi. Ziyaret

sırasında çiçek verilen Huriye Yalçın, mektubu okuyunca gözyaşlarına boğuldu.Kılıçdaroğlu'ndan Huriye Yalçın'a yazılan mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Kardeşim, yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011'in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli. Değerli kardeşim, 2011 tüm isteklerinin gerçekleşeceği yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağımız 'Aile sigortası' kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımı umuyorum. 2011'de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip bildir. O güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana*Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar."

Kılıçdaroğlu'nun mektubu elden teslim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İnönü fırtınaya teslim!
» Türkiye kara teslim: Karayolları kapandı
» Meclis üyesinin katil zanlısı teslim oldu