Grafikerci Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı

4 posters
YazarMesaj
CekiRdeK
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
CekiRdeK

Takımı : Fenerbahçe
Rep Puanı : 51111
Rep Gücü : 45

Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı Empty
MesajKonu: Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı   Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı EmptyÇarş. 9 Şub. 2011 - 3:14

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, orduya yönelik ''kağıttan kaplan'' sözleri tartışma yaratan Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'un istifasının bugün yapılacak olan Merkez Yönetim Kurulu Toplantısında gündeme gelip gelmeyeceğine ilişkin, ''O defter kapandı'' dedi.

Kılıçdaroğlu, Haziran 2008'de gerçekleştirilen Tarım Kurultayı nedeniyle Şanlıurfa'ya yapılan ziyaret sırasında seçim otobüsü üzerinde başını üst geçide çarparak hayatını kaybeden eski Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır adına Genel Merkez binasında düzenlenen salonun açılışını yaptı.

Açılışta gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kılıçdaroğlu, orduya yönelik ''kağıttan kaplan'' sözleri tartışma yaratan Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'un istifasının Merkez Yönetim Kurulu Toplantısında (MYK) gündeme gelip gelmeyeceğine ilişkin soru üzerine, ''O defter kapandı, tartışmaları noktaladık'' dedi.

Kılıçdaroğlu, ''Bunu nasıl anlamamız gerekiyor?'' sorusu üzerine de, ''Zamanla göreceksiniz'' dedi.

Kılıçdaroğlu, Batum'un ''Bir daha orduyu eleştirmem'' şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise, ''Saygı göstereceğiz. Siyaset bir deneyim işidir. O deneyimden de herkes kendi yaşamından dersler çıkaracaktır'' ifadelerini kullandı.

''Daha önce parti içerisindeki görüş farklılıklarını normal karşılamıştınız, bu olayı da o çerçevede mi değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna, ''O defteri kapadık, Türkiye'nin daha önemli, daha büyük sorunları var. O sorunlarla ilgili sorular sorarsanız, yanıtlamaya çalışayım'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Sayın Başbakan Sayın Süheyl Batum'la ilgili suç duyurusunda bulunabilir ama aynı hukuk kuralını kendi Bakanın için de yapacaksın. Senin orduna hakaret ediyor, ses çıkarıyor musun? Ses çıkarmıyorsun, kılın kıpırdamıyor...'' dedi.

Admin
Üst Düzey Admin
Üst Düzey Admin
Admin

Takımı : Seçilmedi
Rep Puanı : 12870906
Rep Gücü : 102528

MesajKonu: Geri: Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı   Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı EmptyÇarş. 9 Şub. 2011 - 4:19

Teşekkürler
CekiRdeK
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
CekiRdeK

MesajKonu: Geri: Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı   Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı EmptyÇarş. 9 Şub. 2011 - 4:24

Rica ederim smile
Selma
Güzel yüz aynaya aşıktır.
Güzel yüz aynaya aşıktır.
Selma

Rep Puanı : 2039804
Rep Gücü : 672

MesajKonu: Geri: Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı   Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı EmptyÇarş. 9 Şub. 2011 - 4:35

TeşekkürLeR
'KamburKelimat'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
'KamburKelimat'

Takımı : 'GalataSaray'
Rep Puanı : 253013
Rep Gücü : 243

MesajKonu: Geri: Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı   Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı EmptyPerş. 10 Şub. 2011 - 1:40

Teşekkürler ...
CekiRdeK
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
CekiRdeK

MesajKonu: Geri: Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı   Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı EmptyPerş. 10 Şub. 2011 - 2:01

Rica Ederim

Kılıçdaroğlu: Batum defteri kapandı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sertavul Geçidi'nde karayolu kapandı
» Türkiye kara teslim: Karayolları kapandı
» Mısır hava sahası uçuşa kapandı
» Kılıçdaroğlu'ndan 'Ben Hıdır' cevabı
» Kılıçdaroğlu'nun mektubu elden teslim